Over

Wie ben ik en wat is mijn visie.

A B O U T  M E

Sara Cécile de Kindercoach

Wanneer je veel voelt kan het leven soms best zwaar aanvoelen. Het verwerken van drukte, stress en de wereld om je heen kan veel energie kosten. Ik weet hier zelf alles vanaf en ben als het ware ervaringsdeskundige op het vlak van een gevoelig kind zijn. Ook als gevoelige volwassene heeft het leven ander soort uitdagingen. Ik heb daarom hulpmiddelen en maak keuzes die zorgen dat ik mij goed blijf voelen. Ik heb uitgevonden wat voor mij werkt en wat niet. Ik heb hulp gehad bij het verwerken van mijn zware gevoelens en ga hierdoor lichter door het leven. Mijn gevoeligheid is ook zeker mijn kracht, hiermee kan ik mensen ondersteunen en letterlijk meevoelen. Het coachen van kinderen in het speciaal geeft mij veel energie omdat het zo makkelijk is om samen plezier te hebben.

Mijn visie en werkwijze

Bewustwording, heling en liefde.

Ik denk dat iedereen zijn of haar eigen pakketje heeft meegekregen. Een pakket vol met kwaliteiten, uitdagingen en keerpunten. We zijn allemaal uniek en ervaren het leven op een eigen manier. Tijdens je kindertijd ben je extra kwetsbaar maar ook extra veerkrachtig. Wat zou het fijn zijn om jezelf dan al goed te snappen en tools te ontwikkelen om om te gaan met de wereld om je heen en in jezelf.  

 

Ik denk dat iedereen zijn of haar eigen pad bewandeld net zoals ikzelf en ik benader kinderen dus vanuit gelijkwaardigheid. Ook vind ik het belangrijk om uit te gaan van de eigen kracht van een mens. Om met coaching het zelf helend vermogen aan te spreken en altijd naar zelfstandigheid toe te werken en dit alles in overeenstemming met de eigen waarheid van een persoon. 

  • YouTube
  • Instagram
Sara Cécile kindercoaching
 
Roemervisscher straat 240
3132EX Vlaardingen
 
KVK 75169592
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenreglement

© 2019 by Sara Cécile Kindercoaching. Proudly created with Wix.com